четвъртък, 12 септември 2013 г.

Ноктопластика с вградена декорация

  От мнооого време не бях правила ноктопластика, може би година. Наблягах все на гел лаковете за моите "пациентки" :))). Реших да поразчупя, като направя на мамчето едни красиви нокти.
Използвах удължители, за да си припомня как ставаше. Удължителите бяха прозрачни неподготвени (тоест трябваше да ги заравня с пила, след залепянето, там където са залепени за естествения нокът). Удължителите, които ползвам са от Нейлс.бг, а лепилото, което използвах точно за тези нокти беше от Стар Нейлз. Използвах базов гел Perfect summer, камуфлажен розов гел Yao Shun, с който покрих нокътното легло, за да има по-естествен вид, и разбира се прозрачен гел Yao Shun. Използвания обезмаслител е на CHU JIE, от който между другото съм доста доволна, а и топ гела е на същата марка. Доволна съм и от топ гела на CHUJIE, макар, че понякога след изпичане се появяват дупки, ако съм го нанесла много дебело. Естествено това веднага се коригира, като матирам нокътя с блокче за ноктопластика и сложа още един слой.
По време на ноктопластиката вградих и бял брокат  http://nails.bg/?o=49q2ovf, ситни холограмни кръгчета и мрежичка. След като приключих с ноктопластиката изпилих неравностите, като внимавам, да не препилвам и  отнасям много от вградената декорация. На края с боички OUMAXI и тънка детайлна четка нарисувах нещо като дантела, а за точките ясна работата.

Кликнете върху снимката, за да увеличите размера.


UV гел лак Yao Shun след 18 дни ... за сега :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар