сряда, 2 октомври 2013 г.

Термо гел-лак Elora E1 и декорация с акрилни бои

  Не мога да не споделя с вас още един термо маникюр. Ако не сте разбрали съм маниачка на тема термо продукти за нокти.
 За този маникюр използвах термо гел лак Elora E1http://nails.bg/?o=5kgpc6j, който на толло е жълт, а на студено преминава в оранжево. Поставих Base/top Elora, но както съм споменавала и друг път предпочитам да използвам отделна база и най-вече тази на CCO ( http://nails.bg/?o=3ch8ila)
На тези дълги нокти предпочетох да нанеса 3 тънки слоя от цвета, като всеки изпичах по 3 мин в 36W UV лампа.
 За безименните пръсти използвах CHUJIE бял  гел лак в черно шишенце (от старата версия на CHUJIE), но той се развали след време за разлика от термо гел лака Elora. Декорацията беше малко жалък опит с плоска четка. Сгреших, че натрупах много боя според мен, като не взех в предвид, че след поставяне на топа, цвета става по-ярък, а боите си покриват прилично. Боичките са OUMAXI( http://nails.bg/?o=4lf71d5) и за сега съм най-доволна от тях, но аз така или иначе рисувам доста рядко.

Искам да подчертая, че ноктите са естествени, а не ноктопластика и сме ги отгледали от такива http://www.lori-nails.com/2013/05/cco40521.html . Започнахме с гел лаковете на CCO, след което преминахме на Elora. Всъщност тези снимки не са толкова пресни и вече ноктите са още по-дълги. Това са двете марки, от които съм най-доволна за сега. Като се има в предвид, че и цената им е доста добра.

Кликнете върху снимките, за да увеличите размера им.

Термо гел-лак Elora E1 - http://nails.bg/?o=5kgpc6j
Акрилни боички OUMAXI - http://www.nails.bg/?o=4lf71d5
Когато стане време за премахване на лака използвам или разтвроrа на Стар нейлз или този на Elora. Хубаво е да се надраска леко повърхността на гел лака, но аз напоследък не го правя. Просто държа тампоните 15-20 мин. Когато сваля първия по нищо не си личи, че гел лака се е разтворил, но като бутна с металния избутвач лекичко пада без да наранява нокътя, пък докато стигна до втората ръка вече започва да пада и на люспи. Все пак ако не ви мързи може би е по хубаво да награпите предварително.
Много съм доволна и от тези тампончета за премахване на гел лак  http://nails.bg/?o=2smi9sv. Особено, когато премахвам сама на себе си. Не ми се разместват и разтварят добре, а освен това миришат много приятно. В блога ми може да намерите и видео, как точно се ползват.

Няма коментари:

Публикуване на коментар