петък, 4 октомври 2013 г.

Термо гел-лак Elora E3 и панделки

  Днес ще ви покажа отново маникюр с термо гел лак Elora E3 (http://www.nails.bg/?o=6blre9r). Изключително интересен цвят, тъй като на топло е много приятно светло синьо, на хладно е тъмно син, а на много студено дори бие към лилаво. В тази публикация също съм използвала този гел лак http://www.lori-nails.com/2013/08/elora-e3.html.
Конкретно за този маникюр съм използвала базата на CCO (http://nails.bg/?o=3ch8ila), тъй като имам наблюдение, че с нея всичките ми гел лакове са най-трайни.
Декорирах с ваденки BOP062 (http://nails.bg/?o=6gh636a). Направи ми впечатление, че за разлика от останалите ваденки върху големи картончета, при тези несе налагаше да изрязвам плъно до изображението. На края ги запечатих с топ лак Elora UV Activated. Това е обикновен топ лак, с но с тази екстра, че съхме по бързо, ако се постави за 20 секунди в UV лампа. Като трайност е колкото обикновен топ лак, когато се отнася за маникиюр с обикновен лак, но много го предпочитам за запечатки на декорация върху гел лак, тъй като е по-лъскав и ми е достатъчен само един слой. Преди това запечатвах с два или три слоя обикновен топ лак (зависи от качеството на топа и дали преди това съм матирала с пила поръхноста на гел лак). От доста време избягвам да запечатвам декорации, особено с ваденки с UV топ за гел лак. Първо, защото ако при поставяне на ваденката съм пропуснала някое мехурче въздух, след време декорацията започва дасе изтърква от там, и второ защото ако ми омръзне декорацията мога да я подменя по-лесно без да махам целия гел лак.

Термо гел-лак Elora E3 - http://www.nails.bg/?o=6blre9r
Водни лепенки BOP062 - http://nails.bg/?o=6gh636a

Термо гел-лак Elora E3 - http://www.nails.bg/?o=6blre9r
Водни лепенки BOP062 - http://nails.bg/?o=6gh636a

Термо гел-лак Elora E3 - http://www.nails.bg/?o=6blre9r
Водни лепенки BOP062 - http://nails.bg/?o=6gh636a

Кликнете върху снимката, за да увеличите размера и.

Воден стикер за нокти
http://nails.bg/?o=6gh636a
Снимката е правена, когато гел-лака беше на 14 дни, но всъщност го махнахме след 21 дена и нямаше промени.

Няма коментари:

Публикуване на коментар