четвъртък, 14 ноември 2013 г.

Термо гел лак Elora E7 с холограмен UV топ и ваденки

   Днес отново ще ви покажа маникюр (естествени нокти) цвят E7 от серията термо гел лакове на Elora. Няма да описвам пак цвета, а направо ще постна линк с други мои работи в които съм го използвала - http://www.lori-nails.com/2013/10/elora-e7.html.
Специално за този маникюр използвах базовия гел лак на CCO http://www.nails.bg/?o=3ch8ila. От него съм най-доволна на този етап. След като приключих с двата слоя цвят спонтанно реших да разнообразя цвета и да използвам холограмен  топ за гел лак на  Gel Len. Имам няколко холограмни топа с различни преобладаващи цветове брокатчета, но за този лак избрах 8003 в кой има много нежни сини частички. И наистина лака придоби различен вид. За съжаление не успях да уловя красотата на снимките.
Дойде ред и на декорацията. Щяхме да декорираме само безименните и евентуално палците. Избрахме на бързо един модел ваденки от многото, които имам и започнах да ги слагахме, като преди това бях махнала лепкавия слой на UV топа. Оказа се, че ваденките са за бял лак, тъй като когато се отлепят от картончето стават почти прозрачни. Все пак наложих водната лепенка на нокътя и се оказа, че пасна идеално.се много интересен ефект, защото когато лака беше "студен" ваденките "потъваха" в него,  от топа блещукаха под тях, когато лака се стопляше цветята изпъкваха значително.  Толкова ни хареса, че решихме да налепим на всички пръсти. На края запечатих с 2 или 3 слоя обикновен топ лак.

Опитах се все пак да снимам разликата с и без холограмен топ гел лак, но не се вижда много на снимка.
На горната ръка е без холограмен топ, а на долнатата с него.


Термо гвл лак Elora E7 - http://nails.bg/?o=591p8k4
Водни лепенки BLE/M29 - http://nails.bg/?o=82u9fl0

Термо гвл лак Elora E7 - http://nails.bg/?o=591p8k4
Водни лепенки BLE/M29 - http://nails.bg/?o=82u9fl0





Така изглеждат ваденките на картончето



Няма коментари:

Публикуване на коментар