неделя, 22 декември 2013 г.

Коледен маникюр с брокатен гел лак Elora E269 Glitter Light Claret

    Днес ще ви покажа още един коледен маникюр. За него избрахме брокатен гел лак Elora E269 Glitter Light Claret .  Спряхме се на него, защото хем е празничен заради броката, хем е по-семпъл за разлика от останалите цветове от серията. Цвета е фантастично светло бордо (според мен има и малинов отенък), а брокатените частици сякаш са погълнати от цвета, което ги прави ненатрапчиви. За съжаление на снимките нюанса няма нищо общо и дори се е изгубила истинската красота на лака.
Продуктите, които използвах за поставянето на гел лак са отново обезмаслител за гел лак (не пречи да се използва и за ноктопластика) на Elora  http://nails.bg/?o=6gdfqs2 , база и топ на CCO.
Брокатения гел лак покри идеално на два нормални слоя. След като приключих и махнах лепкавия слой на топа със спирт, с дълга детайлна четка и акрилни боички в два нюанса на зелено, златно и бяло, нарисувах клонките. С по-куса четка и златна боичка нарисувах коледната топка, след което с инструмент за големи точки и лепило за фолио, я намазах отгоре. Изчаках лепилото да стане абсолютно прозрачно и отпечатах златно фолио (http://www.nails.bg/?o=56b4vlp). Нарисувах топката със златна боичка, за да не си личи, ако фолиото се изтърка или обели след време. С дълга детайлна четка и черна акрилна боичка очертах топката и с обикновен топ лак сложих по едно жълто камъче на клонките. Запечатих всички с 2 слоя обикновен топ лак.
Брокатен гел лак Elora E269 Glitter Light Claret - http://www.nails.bg/?o=4qcbs35
Няма коментари:

Публикуване на коментар