сряда, 29 януари 2014 г.

Гел лак Elora E215 Pearl French Cristal и декорация с мрежа и акрилни пудри

     Ето едно предложение от мен, което много си харесах. За маникюра съм използвала гел лак Elora E215 Pearl French Cristal. Това е бял гел лак с безцветни брокатени частици, които изглеждат като кристалчета. Всъщност работа щеше да ми свърши и обикновен бял гел лак, но не разполагах с такъв на марката, а другите които имам не са толкова трайно, колкото този на Elora.  За безименния съм използвала гел лак Elora E224 French Beige, който е основа за френски с бежов/телесен цвят.
 Как направих самия маникюр? Нанесох както си му е ред два слоя от Е215.Тук искам да отворя една скоба. От скоро използвам обезмаслителя на Elora за гел лак http://www.nails.bg/?o=6gdfqs2 и съм приятно изненадана. Определено мисля, че при по-капризни нокти се съчетава по-добре с гел лаковете.
Да се върнем на темата!  След като изпекох и втория слой наложих плътно по нокътя мрежа/плат и с четка за декорация тип ветрило намазах 3 цвята цветна акрилна пудра, тъй като не разполагам с пигменти (лилав, червеникав и малко сребристhttp://www.nails.bg/?o=3b1lqpq). Махнах мрежата и с мека четка от този тип http://www.nails.bg/?o=70udhdo махнах излишния акрил. На края запечатих с два слоя топ гел лак CCO http://nails.bg/?o=3khmh37.
На един пръст пробвах да не изчистя с мека четка излишния акрил и стоеше леко грапаво дори и след втория слой топ гел лак, затова тази стъпка е важна.
Безименните доукрасих с ваденка и станаха чудни нокти :)

Още някои идеи за декорация с гел лак, мрежа и акрилни пудри

Гел лак Elora E215 Pearl French Cristal - http://nails.bg/?o=1tm4tui
Гел лак Elora E224 French Beige -  http://nails.bg/?o=76508fc

Завършен и с водни лепенки :)Ето още един вариант, но на къси нокти и с други цветове акрилни пудри.
Няма коментари:

Публикуване на коментар