сряда, 26 февруари 2014 г.

Брокатен UV гел лак "Elora" E177 и ваденка

   От доста време не съм се включвала с гел лак маникюр, но исках да видя и какви ще са резултатите. Слагах брокатен гел лак, на едно доста проблемни нокти. Какво ли не пробвах на тях и не. Всичко се белеше и падаше много бързо, но всъщност големия проблем идва от цепенето на ноктите. Това всъщност са най-проблемните нокти в моята скромна практика.
 С последна надежда реших да пробвам с брокатен гел лак на Elora, защото знам колко за трайни. Постарах се да премахна всички разслоявания, обезмаслих със спирт и Обезмаслител "Elora" (for UV gel polish).
Използвах Брокатен UV гел лак "Elora" E177. Уникален цвят, наистина уникален. С много холограмни частици. Естествено снимките са доста нереалистични, просто не можех да уловя красотата. Покрива идеално на два слоя.
За безименния използввах сребрист брокатен гел лак Elora E267 Glitter Silver. На тази дължина и той ми покри доста добре от два слоя, но не много тънки.  Базата и топ гел лака, които използвах са на CCO.
На края декорирах с ваденка BLE1716. За да съм сигурна, че ваденката е прилепнала хубаво запечатих с обикновен топ Mina  и след това за повече блясък сложих 1 слой Elora UV Activated (пак обикновен топ, но се суши и в лампа и се трие с лакочистител).
 Нямах големи очаквания за трайността при тази госпожица, но гел лака издържа 2 седмици, което си е чудо. На третата седмица го свалихме и вече се беше по обелил тук там на някои пръсти и то защото ноктите пак бяха започнали да се цепят.Ето още един маникюр със същия лак, само че този път на безименния съм ползвала перлено белия E215 http://www.nails.bg/?o=1tm4tui. По-долу може да видите и клипче как аз поставям ваденки върху гел лак.

Няма коментари:

Публикуване на коментар