четвъртък, 6 март 2014 г.

Холограмен гел лак Elora E176 и декорация с ваденки.

   Включвам се с маникюра, който си правих преди точно 4 седмици и с който съм все още.
За него съм използвала брокатен гел лак Elora E176 Glitter Silver Hologram. Как да ви го опиша, ,като просто е вълшебен. На кратко сребърен холограмен лак. много нежен и точно това ми се носеше. На дневна светлина е доста дискретен, но на лампа или слънце огрява с множеството си холограмни брокатчета. Декорирах средните и безименните пръсти с ваденки BLE 1396. После малко съжалих, че и на средните пръсти сложих, тъй като закрих от прекрасността на лака.
В този случай използвах базов и топ гел лак 2 в 1 на Crystal nails. Точно преди да се лакирам успях а счупя едното ръбче на безименния нокът, затова го изградих на-бързо с разтворим гел CCO. Понеже правихх процедурата късно вечерта, не го изпипах и стана като патешка човка, но да се абстрахираме от това :).
 Да се върнем към водните стикери. Сложих ги, както обикновено правя , върху напълно завършен гел лак, след кат съм махнала лепкавия слой от топ гел лака. Запечатих ваденките с обикновен топ  Elora UV Activated (може да съхне по-бързо под UV лампа, но се трие с лакочисител)


Elora E176 Glitter Silver Hologram
Завършваме процедурата с масло за кожички и нокти
http://www.nails.bg/?o=8u59fhp


Тук ги снимках на 15 дни.

Ето още един маникюр със същия гел лак.Няма коментари:

Публикуване на коментар