петък, 28 март 2014 г.

Гел лак Elora E240 - Black и декорация с фолио

   Дойде ред да опиша как направих и един много чакан маникюр. Все се каних да со го направя, но и не предполагах, колко много ще ми хареса в действителност. Отново използвах гел лаковете Elora - черния Гел лак Elora E240 - Black, а за безименния 1 слой основа за френски Elora E222 Milk White. Между другото пробвах отново и новата база за гел лакове на Elora и бих казала, че съм много доволна, също толкова колкото и от базата на CCO.
За декорацията използвах това фолио http://nails.bg/?o=3cgmerq. Получава се страхотна преливка с него. Отпечатих го директно върху лепкавия слой на черния гел лак и после запечатих с 2 слоя топ гел лак  Elora Base/top coat. При безименните пръсти, подходих малко по-различно. След като нанесох основата за френски Е222, изпекох и я завърших и с топ гел лак. После махнах лепкавия слой и с пила блок, матирах повърхноста на нокътя. Оформих с черния гел лак  усмивката на френския и пак си го втвърдих в лампата. чак тогава си отпячатих фолиото. Добавих с помощта на точкатор няколко  точки с бял гел лак, изпекох и тях и запечатих с 2 слоя топ гел лак.
Очаквах декорацията да се изтърка доста бързо, но бях приятно изненадана. Изкарах си спокойно 17 дни, с минимално и незабележимо изтъркване на фолиото, а самия гел лак без забележки. Махнах го само, защото ме чакат още много неща за пробване :)
Тук може да видите други мои предложения http://ladystyle.bg/nokti-s-dekorativno-folio/На това видео съм показала, различни методи за декорация с фолио, включително и този

                                      

Няма коментари:

Публикуване на коментар