вторник, 11 март 2014 г.

Перманентен френски с UV гелове Elora

  Днес ще ви покажа още един опит за перманентен френски с гел. На скоро започнах да се опитвам и има много какво да се желае, но струва ми се става все по-добре. Като се има в предвид, че прекъсвахме, за да взема малкия от градина и после той ми скачаше на главата, съм доволна от резултата.
 Та, всъщност въпросния маникюр беше поддръжка. Не съм пилила целия стар гел, но изтъних повече в свободния край. Намазах много много тънък слой базов гел Elora и след като го изпекох за 2-3 мин в лампа, промазах отново много тънък слой прозрачен гел Elora Dense и отново изпекох. Правя тази процедура, за да съм сигурна, че  гела ще се захване добре с естествения нокът.
След това с бял гел паста Hologram White оформих усмивката на френския. Белия гел има много много ситни холограмни частици и много странна консистенци. Вече съм писала за него, но пак ще кажа, че е много много гъст и не се разтича изобщо, даже мога да кажа, че е твърд. Тъй като не е нещо с което сме свикнали да работим, в началото е малко странно, но после свикваш и даже е голямо предимство, че не се разтича и можеш да оформяш френската усмивка колкото време искаш. Преди да сложа в лампата оформих овала на френския с чиста четка за гел.
После сложих от изграждащия камуфлажен гел Elora , само върху нокътното легло,  без да засягам бялата линия, за да придадем приятен естествен цвят на нокътя. Този камуфлаж доста повече ми хареса от другия Elora Light Rose, тъй като е доста по-гъст и се работи по-лесно. След като втвърдих и камуфлажния гел покрих всичко със прозрачен изграждащ гел Elora Dense . Изпилих неравностите и запечатих с финиш гел без лепкав слой на Elora.
  Декорирах с ваденка/водна лепенка за нокти BLE1743 и я запечатих с 1 слой  топ лак Elora UV Activated.


Ето и видео, с което може да се запознаете с гела Elora Hologram White

Няма коментари:

Публикуване на коментар