вторник, 1 април 2014 г.

Термо гел лак Elora E16 и отливка със сребърно фолио

         Маникюра, който ще ви покажа днес е също един от любимите ми. За него съм използвала нов цвят термо гел лак на Elora - E16. Страхотен цвят, за тези от вас, които предпочитат тъмните нюанси. На топло е по-светло лилав, а на студено е много много тъмне лилав, на моменти дори черен.
Да се отчета и за обезмаслителя и базата, които ползвах. И този път ползвах киселинния обезмаслител от гел лак серията на Elora и отново новия базов гел лак, също на Elora. Най-сетне марката направи отделни базов и топ гел лак, тъй като аз не съм много фен на 2 в 1 продуктите. За топ все пак използвах Elora Base/top coat 2 в 1,
  За да стои добре цвета и в топлия вариант (по-светлия) лакирах ноктите на 3 слоя, както обикновено правя с повечето термо продукти.
След като приключих напълно, нанесох топ гел лак, изпекох го и махнах лепкавия слой, с пила-блок/буфер, матирах повърхността на ноктите. Отсипах си в една палитра капка от черния гел лак на Elora E240 , и с тънка четка си нарисувах няколко завъртулки. Изпекох ги за 2 мин в LED лампа и започнах да отпечатвам избраното от мен сребристо холограмно фолио. Нужен е силен натиск и много резки движения, за да се отпечати хубаво върху лепкавия слой на черния гел лак, но става много красиво. Мога да посъветвам, ако все пак някъде не се е отпечатало хубаво фолиото, да си досложите малко от специалното лепило за фолио и отново да отпечатите.
 На края запечатих декорацията с 2 слоя топ гел лак  Elora Base/top coat 2 в 1, Нужни са 2 слоя, запази по-дълго фолиото, иначе се изтърква след време.
Забележки по трайността, никакви, а притежателката им изобщо не ги беше жалела. Чистене без ръкавици със силни препарати и какво ли не.В това видео нагледно може да се запознаете с метода за отпечатване на фолио, а в тази статия съм ви предложила други интересни модели http://ladystyle.bg/nokti-s-dekorativno-folio/


А тук може да видите как нанасям по принцип термо гел лаковете Elora


Няма коментари:

Публикуване на коментар