понеделник, 7 април 2014 г.

Брокатен гел лак Elora E165 и декорация с ваденки

  Вече сме в пролетно настроение, затова девойката реши, че иска нещо по-светло. Нейните нокти са доста проблемни, затова и слагам предимно от брокатените гел лакове на Elora или ако слагаме някой пастелен цвят го запечатвам с

матиращия топ гел лак на Elora, тъй като наблюденията ми са, че с него издържат още повече. Обезмаслителя, който ползвам за нея е от серията на гел лаковете, отново на Elora, a от скоро ползвам и новия базов гел лак на марката.

Цвета, който избрахме е брокатен гел лак Elora E165, тъй като тя искаше нещо с коралов отенък. Специално този цвят е по-подходящ като допълнение към друг цветен гел лак, но в случая стана много нежно. Трябваше да го нанеса на 2 слоя, за да оранжевее повече.

На безименните пръсти нанесох 2 слоя основа за френски Elora E230 Pink French. След като ги изпекох, върху малко парче гъба, сложих малко бял гел лак и с потупкващи движения, нанесох върху половината нокът. Изпекох и бялото и запечатих с топ гел лак. Махнах лепкавия слой и поставих ваденка с пеперуда в същия цвят, като брокатения гел лак. Запечатих я с обикновен топ Mina, за да се стопят евентуални издатини от ваденката и след това я минах с още един слой обикновен топ Elora UV Activated.                                            
Кликнете върху снимката, за да увеличите размера и.


Няма коментари:

Публикуване на коментар