сряда, 4 юни 2014 г.

Гел лак Elora Е252 и декорация с котета и мишки.

   Един от любимите ми маникюри. Идея та е крадена, но просто много ми хареса. Използвала съм неоново синия гел лак Elora E252 http://www.nails.bg/?o=5td2a29. Цвета покрива перфектно на два слоя и е от по-лесно разтворимите им гел лакове.
За безименния и средния пръст използвах един слой гел лак основа за френски Elora E222 Milk White http://www.nails.bg/?o=48d735a, който е любимата ми основа за френски, a усмивката направих с черен гел лак Elora E240 http://www.nails.bg/?o=66qgjh7.
Другите продукти, които използвах за поставянето на гел лака са: обезмаслител от гел лак серията на Elora (много добър, независимо дали за гел лак или ноктопластика), тънък слой базов гел лак Elora , а за топ използвах Elora Base/Top 2 в 1.
 Декорацията нарисувах след като махнах лепкавия слой от това и запечатих с 2 слоя обикнове топ. След втората -третата седмица не знам точно едното дупе на котето беше поизтъркано, затова съжалих, че не запечатих декорацията с топ лак Elora UV Activated. Хубаво е леко да матирате повърхността на гел лака преди да рисувате, особено ако ще запечатвате с топ гел лак.
За трайността думите са излишни. Тази съвсем млада марка вече се е доказала в моите очи.
Ако ви е станало интересно в дясно на главната страница на блога ми има youtube канал, в който съм заснела много клипчета, как точно поставям гел лакове, независимо от марката им.

Тъй като много от вас са ме питали как свалям тези лакове, реших да направя и видео. Някои от гел лаквете Elora (брокатените например) падат доста трудно, но ако хубаво сте изпилили топа преди да ги накиснете, ще е доста по-лесно.


Няма коментари:

Публикуване на коментар