сряда, 11 юни 2014 г.

Термо гел лак Elora E2

  Ето и поредния маникюр с термо гел лак Elora E2 http://www.nails.bg/?o=3eijqh2. Цвета е повече от страхотен, особено на топло (може би защото обожавам ярко розово). Покри перфектно на 2 слоя. Използвала съм обезмаслител от гел лак серията на Elora http://www.nails.bg/?o=6gdfqs2. Както и преди съм казвала, много подходящ за мазни и проблемни нокти. Базовия гел лак, който ползвах е отново на марката http://www.nails.bg/?o=56hdkq7, а топ гел лака е Elora Base/top coat 2 в 1 - http://www.nails.bg/?o=34oktfj.
  За безименните нанесох един слой полупрозрачна  млечно бяла основа за френски Elora E222 http://www.nails.bg/?o=48d735a. След като изпекох основата за френски,  с помощта на гъба, отгоре нанесох и бял гел лак. Ваденките сложих след като бях приключила напълно и бях махнала лепкавия слой на топ гел лака. Запечатих ваденката с 1 слой обикновен топ и един слой Elora UV Activated http://www.nails.bg/?o=80l98qi.

На това видео може да видите как точно поставям гел лак, като рядко се налага да слагам 3 слоя.

Ето и ноктите на още една фенка на Elora E2. Кликнете върху снимките, за да увеличите размера им.


Ето и още едно предложение от мен със същия цвят. Този път дизайна е с течни камъни. Като основа за течния камък съм сложила термо гел лак Elora E14, който на топло е бял с частици, а на студено е светло сив. Преди да направя обема на течния камък с прозрачен изграждащ гел Elora  Dense, вградих розови и лилави http://www.nails.bg/?o=4p873ii седефени люспи 


На тези видеа може да видите различни методи за направя на течни камъни
Няма коментари:

Публикуване на коментар