вторник, 3 юни 2014 г.

UV гел лак "Elora One Step" E508 и декорация с ваденки

  Днес ще ви покажа най-любимия ми цвят от еднофазните гел лакове Elora One Step, а именно E508 http://www.nails.bg/?o=1k3a72c  Прекрасно ярко розово, трудно може да се улови цвета на снимка. Както съм споменавала в предна статия, за тези гел лакове не са  нужни базов гел лак и топ гел лак. Аз лично ползвам предимно трифазни гел лакове, но обещавам скоро да пробвам и на моите ръце еднофазните. На този линк може да научите повече за тези гел лакове http://www.lori-nails.com/2014/05/elora-e500.html.
Моето шишенце е от 7 грамовите, но специално за One step гел лаковите препоръчвам 12 грамовите. С по-хубави четки са, а и цената им се връзва в пъто по-добре. Консистенцията на тези гел лакове е по-гъста от това което сме свикнали да виждаме при трифазните, но това не затруднява нанасянето.
 Да се върнем на този маникюр. Препоръчвам да печете този тип лакове поне 3 минути. Аз ги пека по 4 минути, тъй като нямам доверие на лампата си.
 За безимения съм ползвала уникалния брокатен гел лак Elora E267 Glitter Silver - ИСТИНСКО БИЖУ!!! Него си го сложих с базов и топ гел лак, както си му е реда. Махнах лепкавия слой на топа и след това сложих ваденка/водна лепенка BLE1710 - http://www.nails.bg/?o=7hhl14k. Стана много добре , жалко че ноктите бяха ужасно къси. Запечатих с 2 слоя обикновен топ лак.


Няма коментари:

Публикуване на коментар