вторник, 22 юли 2014 г.

Гел лак и декорация със синя и жълта пигментна пудра Elora

  Този маникюр го правих още през април и събра доста овации, но чак сега му обръщам внимание и го качвам. Даже бях го снимала на 3 седмици без никакви дефектни, но загубих снимката. Наистина доста се хареса от хората. На мен не ми допадна това, че когато ноктите ми са по-дълги ъгълчетата започват да ми се извиват и формата квадрат не е най-удачна, но все пак :).
 Няма да описвам как точно съм го правила, тъй като направо ще може да видите на видеото, което съм приготвила. Ще опиша само материалите с които работих.
Както винаги праймерa е от гел лак серията на Elora, a базовия гел лак е отделния Elora base gel polish. Казвам отделния, защото марката предлага и продукт 2 в 1 база/топ. Аз него го ползвам предимно за топ.
 За основен цвят избрах белия с нещо като кристалчета/брокатчета Elora E215 Pearl French Cristal http://www.nails.bg/?o=1tm4tui. Спрях се на него, тъй като жълтия и синия пигмент се открояват най-добре на светли основи, а перличките на бялото създават и малко шик.
Жълтия пигмент, който използвах е Elora Cadmium Yellow http://nails.bg/?o=8ig4kga, a синия Elora Azure Blue http://nails.bg/?o=1qoa804. Мрежичката, която използвах за змийския ефект може да си намерите от някой магазин за платове, и дори съм виждала да се декорират букети с подобни.

А ето и видеото. Четете инструкциите, там съм била доста подробна.
Няма коментари:

Публикуване на коментар