сряда, 2 юли 2014 г.

Гелова боя First Gel Mint и декорация с течни камъни

  Ето и един маникюр който страшно много ме радва. Първо, че успях да навия девойката да си направи бадемовидна форма на ноктите, а не този изтъркан вече квадрат, и второ използвах един от любимите ми цветове гелова боя First Gel. Покрих всички нокти с ментовия цвят на гелови бои First Gel Mint http://www.nails.bg/?o=511op5u. Да си призная в началото ми беше трудно да нанеса геловата боя перфектно от първия слой и да не се налага втори, но после свикнах. Цаката е да не се боя да гребвам повече от боята и да не натискам с четката, когато нанасям.
 Реших да декорирам с течни камъни. Първо с черна гелова боя First Gel Jet Black  и тънка четка, нарисувах рамките на моя течен камък, и след като го изсуших в лампата отпечатих сребърно фолио http://www.nails.bg/?o=7l7qka6. Цвета на камъка реших, че искам да е бледо розов Това постигнах като смесих 2 цвята гелова боя First Gel - Titanium White  и Pink. Стъкления ефект и обема си направих с прозрачен изграждащ гел. В случая използвах любимия ми Elora Dense http://www.nails.bg/?o=4p873ii, защото е гъст и не се разтича. Може би се повтарям, но това е най-добрия гел за течни камъни според мен. Супер лесно ми е да ги правя с него. Всъщност това е един от най-качествените гелове с които съм работила изобщо.
 Ако сте чели до тук, ще бъда много щастлива, но все пак съм направила и видео, за да може да видите как се правят точно тези течни камъни.
Няма коментари:

Публикуване на коментар