сряда, 27 август 2014 г.

Брокатен гел лак Elora E180 и Е267 с ваденки

  Не съм се включвала от доста време, но нали е лято, главата е някъде другате. Вече започвам да се опитвам да мина в работен режим, затова днес ще ви пусна една темичка. Нищо ново, отново гел лак върху естествен нокът и отново Elora :)
 За този маникюр използвах брокатен гел лак Elora E180http://www.nails.bg/?o=4ikvroj, който е едно такова странно розово, а за безименните сребърния брокатен Elora E267 http://www.nails.bg/?o=8fk4o3p. И двата покриха на слоя.
 Водните стикери както повечето пъти сложих върху напълно завършен гел лак и запечатих с един или 2 слоя обикновен топ Mina и 1 слой Elora UV Activated http://www.nails.bg/?o=80l98qi. Така ваденките не ми се люпят, ако е останал въздух при поставянето им. Случвало ми се е ако не ги загладя идеално и ги запечата с UV  топ гел лак, да ми се отронят след няколко дни. С обикновения топ и UV Activated  нямам този проблем. По принцип и Activated  е достатъчно добър, но аз умишлено слагам и 1 слой най-обикновен топ, за да прилепи хубаво ваденкатаа към нокътя.
 За да не се повтарям, цялата процедура по слагането на гел лакове Elora, по начина по който го правя аз може да намерите тук http://www.lori-nails.com/2014/06/elora-e2.html.

1 коментар: