понеделник, 29 септември 2014 г.

Гел лак Elora E279 Raspberry и декорация с акрилни бои

    Промъкнаха се още няколко слънчеви дни, затова ще се възползвам да ви покажа един доста цветен маникюр. За него съм използвала гел лак Elora E279 Raspberry - много приятен розов цвят. Покри перфектно от 2 тънки слоя. За безименния и палеца използвах, като основа за френски брокатен гел лак Elora E181  , който е и идеалния вариант за покриване на преливки. Става много нежно с него. Самата бяла усмивка направих с бял гел лак 40501 на CCO, но много ми се набръчка, ако случайно съм нанесла повече материал, което пък значи, че често ми се налага да го повтавям по 2 пъти.
 Понеже гел лака е положен на естествени нокти ще споделя и съпътстващите продукти. Праймера, който използвам е този от гел лак серията на Elora. Винаги ползвам него, макар че всякакъв друг също върши работа, но аз съм очарована от този. При проблемни и мазни нокти ми е много добър помощник. Базата за гел лак, пък беше отново на Elora, a топа е 2 в 1 на Crystal nails.
 Декорацията нарисувах върху напълно завършен гел лак с акрилни бои, които междудругото бяха гланцови и не са специално за нокти. Запечатих декорацията с 2 слоя най-елементарен топ лак Mina  за 1 лв и 1 слой UV топ лак Elora UV Activated , за да има страхотен блясък и да не чакаме да съхне. В същото време ако на девойката и омръзне декорацията, ще може да си я изтрие с обикновен лакочистител.
Никакви забележки с изключение на това, че имаше едва забележимо изсветляване, а на показалеца малко по-видно, както се вижда и на снимката.

Няма коментари:

Публикуване на коментар