петък, 10 октомври 2014 г.

Маникюр с ягодки и черешки

  От доста време, когато преглеждам папките си с нещата направени от мен, тези ягодки и черешки все ми избождат очите (в добрия смисъл) Тъй като сме на път да преполовим и октомври смятах, че не са нещо, което би ви заинтересувало толкова, но не се сдържах. Просто ги обожавам :).
  За маникюра съм използвала червен гел лак Elora E231 Fiery Red  http://www.nails.bg/?o=619a96e. Цвета покрива перфектно от 2 тънки слоя. За безименния и средния нокът съм използвала термо гел лак Elora E13  http://www.nails.bg/?o=8pk9qrm. И той покри от 2 слоя, но не толкова тънки като червения. На студено е по-тъмно зелен, а на топло става по-светъл и ярък. Обезмаслителя или както е по-правилно да кажа праймера, който използвам при поставяне на гел лак върху естествени нокти е от гел лак серията на Elora. Базовия гел лак също е на Elora, a топ гел лака е на Crystal nails.
  Декорацията нарисувах с акрилни бои OUMAXI, върху напълно завършен гел лак. Преди да започна да рисувам, само леко матирах повърхност, за да не се хлъзга четката. Запечатих ягодките и черешките с 2 слоя бързосъхнещ топ Mina. Два слоя, защо и аз не знам, мисля, че и един  е достатъчен. После, за да има блясък и да е по-дълготрайна декорацията сложих и по 1 слой обикновен UV топ Elora UV Activated http://www.nails.bg/?o=80l98qi.
A ето така изглеждаха след повече от месец.


Няма коментари:

Публикуване на коментар