петък, 3 октомври 2014 г.

Гел лакове Elora и декорация с гелова боя First Gel

    Днес ще ви покажа един не толкова летен маникюр с гел лак. За него съм използвала телесен цвят гел лак от еднофазната серия на Elora - One Step 503 http://www.nails.bg/?o=76q30iu. Покрива перфектно на 2 слоя. За тази серия мога да каза, че поне на мен, са ми доста удобни за нанасяне. По-гъстички са от трифазните гел лакове на Elora и това на мен доста ми допада. За самия цвят ще споделя, че ме грабна, макар че не си падам много по телесни и семпли цветове, и го позлвам доста честно. На клиентките също им харесва най-много спрямо останалите подобни цветове, които има предлагам. Специално в този случай съм го използвала като трифазен гел лак с основата за гел лак на Elora и топ гел лака на Crystal nails.
 За останалите нокти съм използвала брокатен гел лак Elora E272 Glitter Graphite http://nails.bg/?o=2875av8 . Покрива чудесно и на 1 слой, но аз си слагам 2, така си обичам. Цвета е черен със ситни сребристи частички.
 Декорацията е рисувана само с черна гелова боя First Gel Jet Black http://www.nails.bg/?o=7buurfj, което е гаранция, че декорацията няма да мръдне, което понякога може да се случи с акрилните бои.


Няма коментари:

Публикуване на коментар