четвъртък, 2 октомври 2014 г.

Поддръжка с UV гел, френч с черна гелова боя, холограмно фолио и сребърна отливка

   След маникюра, който ви показах в по-предния пост, реших, че ми се носят още по-остри нокти. При следващата ми поддръжка отново използвах всички продукти, които и при изграждането. Стъпките по които работих също бяха същите, като разбира се използвах доста по-малко материал. За да не обяснявам наново ТУК може да видите всички продукти, които съм използвала, както и начина по който съм ги използвала.
 Сега ще обърна повече внимание на дизайна. Той е супер елементарен, но в същото време много ефектен и всеки може да го направи. Обикновено на себе си правя лесни и ефектни неща, тъй като ми е доста трудно и изнервящо да се рисувам сама.
След като бях изпилила и оформила ноктите, без да слагам финиш гел, с плоска скосена четка си направих черен френч с гелова боя First Gel Jet Black (http://www.nails.bg/?o=7buurfj). Просто тази гелова боя се превърна в неизменна част в работата ми напоследък. Супер удобна кутийка, и с тези отливки с фолио винаги се получават ефектни и лесни декорации. Френския ми стана от първи слой. Аз си изсушавам геловата боя за около 2 мин, в UV лампа, тъй като крушките са ми за смяна. След като я изпекох отпечатих сребърно холограмно фолио и запечатих с 1 слой топ гел лак с лепкав слой и 1 слой Elora Finishing gel без лепкав слой  http://www.nails.bg/?o=5evj9p7.  След това матирах повърхността. на ноктите, които щях да декорирам. с блокче и отново с черната гелова боя, дръпнах по две изкривени линии. Изсуших в лампата и отпечатих чисто сребърно фолио First gel http://www.nails.bg/?o=7l7qka6. Определено намирам разлика в фолиото на First gel и това на Стар нейлз и определено първото е по-доброто, за който може да си го позволи.
  След като направих "сребърната отливка", отново запечатих с 1 слой топ гел лак с лепкав слой и 1 слой финиш гел Elora без лепкав слой, за да мога да предпазя максимално фолиото.Няма коментари:

Публикуване на коментар