вторник, 9 декември 2014 г.

Поддръжка гел, гел лак Elora E162, течни камъни и сребърна отливка

   Ето ме отново! От доста време не се бях включвала, но сега ми остана малко време и реших да попиша. Ще ви покажа един вариант на маникюр, който бях направила на себе си, а клиентката хареса много и го пожела. Ето за кой мой маникюр говоря http://www.lori-nails.com/2014/09/blog-post.html.
 При въпросната клиентка не го направихме като френски, а лакирахме целия нокът с гел лак Elora E162 -  http://www.nails.bg/?o=129o6ru. В шишенцето изглежда розов, но на нокът след изпичане става по-телесен. Преди да нанеса гел лака, направих поддръжка с камуфлажния изграждащ гел на Elora - http://www.nails.bg/?o=24hns2s. Доста гъст и здрав гел в карамелен цвят. След като изпилих и оформих ноктите, директно нанесох цветния гел лак, без база. Покрива на 2 слоя.
 Завършвайки с топ гел лак, вече изпечен и почистен от лепкав слой, матирах с блокче. С черна гелова боя First Gel Jet Black http://www.nails.bg/?o=7buurfj, нарисувах всички елемнти върху, които ще отпечатвам фолио и полимеризирах в лампа за 1-2 мин. Отпечатих сребърно фолио First Gel http://www.nails.bg/?o=7l7qka6. Направих течните камъни с термо гел на Crystal nails (сменя си цвета на топло и студено) За да не ми се разтича цветния гел, правих камъните един по един, като първо слагах в едното заграждение за камъка от хамелеон гела и с много тънка четка и бял гел правех една спиралка по средата, веднага в лампата само колкото да стегне, а през това време се заемам с другата ръка. И така редувам ръцете, докато не запълня всички камъни. После им създадох допълнетел обем и стъклен ефект с изграждащия гел Elora DENSE http://www.nails.bg/?o=4p873ii (много гъст и изключително подходящ за течни камъни). След като изсуших в лампата, запечатих с 2 слоя топ гел лак (задължително 2, тъй като фолиото се изтърква лесно).Доста задоволителен резултат, като се има в предвид, че жената е чистачка и поне 4 пъти в седмицата чисти по домовете, мие прозорци, а през останалото време прави същото и за своя дом. Дамата няма навика да ползва ръкавици

Ето и някои помощни видеа за течни камъни.
Няма коментари:

Публикуване на коментар