вторник, 27 януари 2015 г.

Термо гел лак Elora E3 и декорация с гелови бои First Gel

    Ето и един маникюр с гел лак на естествени нокти. За него използвах термо гел лак Elora E3 http://www.nails.bg/?o=6blre9r. В него аз откроявам ясно 3 нюанса. На много студено бие направо към лилаво, на студено е тъмно син, а на топло светло син. Ето и първия ми сблъсък с този лак на моите ръце http://www.lori-nails.com/2013/08/elora-e3.html. Покрива на 2 слоя. Декорацията направих с гелови бои First gel Titanium White и First Gel Jet Black.  С риск да се повторя и потретя, откакто се появиха на пазара геловите бои, правя декорации и рисунки почти само с тях, поради простата причина, че са 10000 пъти по трайни от акрилна боя. По принцип нямам проблеми с акрилните бои, но когато рисунката се пада в свободния край, след време се изтърква. Това с гелова боя няма как да стане.
Точиците нанесох на  втория цветен слой, като изпичах след всеки цвят точка- т.е. черните точки, пека, белите точки, пека, черните точки пека и запечатвам с топ гел лак на Crystal nails.
За който се интересува ще споделя, че обезмаслителя отново е Elora for UV gel polish (не е задължителен към системата, но аз много го харесвам, може да се ползва какъвто и да е праймер), a базата си е на Elora, но отделната, а не тази която е 2 в 1 база и топ. Предпочитам да си използвам отделни продукти. Топа както споменах е на Crystal nails, за да мога да си го изразходя, а и съм доволна. Той всъщност се води и база и топ.  Преди това използвах базата/топ 2 в 1 на Elora, предимно като топ, макар че и двата продукти са сполучливи и като база. Все пак се доверявам на отделния базов гел Elora.


Ето и видео, на което показвам подробно, как слагам гел лак, независимо от вида и марката му.Ето подобен дизайн, но този път, вместо гел лак, съм използвала гелова боя First Gel Neon Canberra. На снимката цветя няма нищо общо. В действителност е уникален и безумно красив. Трудно ми е да го определя, но е нещо средно между оранжево и розово и много ярък. Привлича всички погледи.
Няма коментари:

Публикуване на коментар