четвъртък, 26 март 2015 г.

Термо лак Dear Rus LAD554 и декорация със златисти ваденки

     От много време бях хвърлила око на термо лак Dear Rus LAD554 http://www.nails.bg/?o=48e73tp. Особен цвят е. Ще ми е трудно да го определя, тъй като има перла и на различна светлина стои съответно по различен начин. На топло да кажем, че цвета бие към бронз, а на студено е тъмно кафяво-лилав с лека бронзова перла.  Наистина срещам трудности с определянето на цветова, затова се надявам по снимките да добиете някаква бегла представа.
 Тъй като рядко ходя без декорации, реших, че на този цвят много ще отиват златисти ваденки . За разлика от цветните водни лепенки, златните и сребърните са малко по твърди и по бавно залепват, но крайния резултат е уникален. Стоят като метални и са изключително красиви, което за съжаление на снимката не се вижда. Запечатих си ваденките с по 1 слой бързо съхнеш топ, тъй като той ги прилепя най-добре и ако е щръкнало нещо се стопява  и няма опасност да се забелят. Ако е необходимо след топ с инструмента за точки много внимателно натискам ако нещо стърчи. След това, за да е пълен блясъка запечатих с 1 слой UV топ за обикновени лакове Elora UV Activated. Той се трие с лакочистител, но съхне за нула време в UV лампа и има страхотен блясък.
Провеждам индивидуални курсове, в случай, че не сте уверени да започнете работа, след като вече сте завършили курс или просто сте любители, които искат да развият таланта и хобито си - http://olx.bg/individualni-kursove-noktoplastika-s-gel-i-dekoratsiya-i72434976


Няма коментари:

Публикуване на коментар