сряда, 25 март 2015 г.

Термо гел лак Elora E14 и декорация с шарени конфетки

    Реших да експериментирам и  да освежа познатите ми вече цветове  гел лакове, като ги смесвам с различни брокати и шаренийки. Във видеата по-долу нагледно съм показала как става.
 За този маникюр съм използвала термо гел лак Elora E14 http://www.nails.bg/?o=1n2247v. На топло цвета е бял, а на студено сив, като съдържа много ситни перлени частици. Цвета покрива перфектно от 2 слоя. Съпътстващите продукти са праймер, който е свързващия елемент към системата гел лакове Elora http://www.nails.bg/?o=1n2247v, базов гел лак Elora http://www.nails.bg/?o=56hdkq7, топ гел лак на Crystal nails.
 След като лакирах 2 слоя от термо гел лака, в палитра за боички смесих малко от Base/Top Elora  2 в 1 и едрин шарени конфетки http://www.nails.bg/?o=6rtg1o2. Нанесох на 1 или 2 пъти (понякога успявах да сложа достатъчно кръгчета и от първия път) с четка за гел. Не трябва да се прекалява с топ, тъй като иначе се разтича, а и ако се напласти много топ, след време може да се напука. В случая ми бяха нужни повече конфети, отколкото топ гел лак за сместа.
 Накрая запечатих с по 2 слоя топ гел лак Crystal nails, тъй като все пак частиците са едри и не исках да стоят релефни.

Ако в дискотеките все още пускаха UV светлина, щеше да е много ефектно!


Ето още мостри правени по същия метод. Ето и две видеа в които съм показала точно как правя различните мостри.

A на това видео може да видите в стъпки как поставям гел лак.


Провеждам индивидуални курсове, в случай, че не сте уверени да започнете работа, след като вече сте завършили курс или просто сте любители, които искат да развият таланта и хобито си - http://olx.bg/individualni-kursove-noktoplastika-s-gel-i-dekoratsiya-i72434976

Няма коментари:

Публикуване на коментар