четвъртък, 19 март 2015 г.

Гел лакове Elora E240 и E163, декорация с фолио и течни камъни

   Имам си една девойка, която обича много лъскави и нестандартни неща. Правя и само гел лак върху естествените нокти и се спряхме на един доста шантав дизайн, който вероятно няма да е по вкуса на всеки, тъй като е  доста агресивен и артистичен. Основните продукти, които ползвам и този пък са свързващ елемент Elora Primer, базов гел лак Elora   и топ гел лак на Crystal nails. Розовите нокти лакирах с гел лак Elora E163 , което е много приятно бебешко розово и покри на 2 слоя. Отгоре с черна гелова боя First Gel Jet Black нарисувах разни абстрактни елемента и отпечатих сребърно фолио Firs Gel. Самата техника на отпечатване може да видите по-долу във видеото.
   За средния и безименния използвах черен гел лак Elora E240. Имам и видео точно с този модел, само че във вид на френски. След като лакирах 2 слоя с черното и го изсуших отпечатих на места сребърно холограмно фолио и запечатих с 1 слой топ гел лак. Матирах го и с черна гелова боя FIrst Gel Jet Black си оформих рамките на течните камъни и отново отпечатих сребърно фолио. Рисувам с гелова боя, тъй като за разлика от гел лака, тя не се разтича и е направена именно за това. За цвета на течните камъни съм използвала розовия гел лак Elora E163, a обема им създадох с гъстия изграждащ гел Elora Dense  Запечатих с 2 слоя топ гел лак.
Ето и видео в което показвам как  точно съм направила модела с течните камъни.


А на това видео може да видите техниката за отпечатване на фолио 

                                                             ВИДЕО - кликнете тук!

Провеждам индивидуални курсове, в случай, че не сте уверени да започнете работа, след като вече сте завършили курс или просто сте любители, които искат да развият таланта и хобито си - http://olx.bg/individualni-kursove-noktoplastika-s-gel-i-dekoratsiya-i72434976

Няма коментари:

Публикуване на коментар