петък, 27 март 2015 г.

Поддръжка гел, гел лак Elora E264 и декорация с гелови бои First Gel

      Отново при поддръжка на ноктопластика с гел, без да слагам финиш гел (направо на матирания изпилен нокът), лакирахме с гел лак. На мацката и се носеше нещо по към цикламено. Спряхме се на гел лак Elora E264 Deep Pink http://www.nails.bg/?o=96jccbe.
  На безименните прсти направих френски със същия цвят, като преди това лакирах с една от перлените основи за френски на CCO. За съжаление не помня номера на цвета, но имаше розовееша перла и стана много ефектно. Преди още да съм запечатила с топ гел лак, направо върху лепкавия слой на цвета нарисувах едно цветенце с помощта на плоска четка и гелови бои First Gel. Използваните цветове са First Gel Titanium White, едно перлено тъмно синьо First Gel Success смесено с бялата гелова боя, за да получа желания от мен нюанс, зелена гелова боя First Gel Leaf Green, отново смесено с  бяло, жълта гелова боя First Gel Luminuse Yellow и разбира се черна гелова боя First Gel Jet Black.
При рисуване с гелови бои, между отделните цветове слагах в лампата за няколко секунди, за да не ми се размазва и да мога да рисувам спокойно.
Запечатих с топ гел лак.На тази снимка, цвета изобщо не е реален, но съм я качила заради декорацията. Лака в действителност НЕ Е оранжев
Провеждам индивидуални курсове, в случай, че не сте уверени да започнете работа, след като вече сте завършили курс или просто сте любители, които искат да развият таланта и хобито си - http://olx.bg/individualni-kursove-noktoplastika-s-gel-i-dekoratsiya-i72434976

Няма коментари:

Публикуване на коментар