четвъртък, 12 март 2015 г.

Еднофазен гел лак Elora E510 ONE STEP и декорация с First Gel FINX и холограмно фолио

     Днес ще ви покажа един доста стилен и в същото време доста бърз маникюр с гел лак върху естествени нокти. Използвала съм еднофазен гел лак, който по принцип не се нуждае от базов и топ гел лак, което го прави идеалния гел лак за домашна употреба. Когато го слагам на клиенти обаче предпочитам да си го използвам като трифазен. В случая съм ползвала базов гел лак Elora http://www.nails.bg/?o=56hdkq7 и топ гел лак на Crystal nails. Като цяло всички лакове от серията имат страхотен блясък и без топ, но специално този има по-матов ефект, а аз държах много да лъщи, за да е в тон с фолиото. А всъщност цвета който използвах е уникален и много предпочитан от клиентите. Почти няма такъв който да не е коментирал колко му харесва и иска да си го сложи. И все пак да кажа и номера на лака - Elora One Step E510 http://www.nails.bg/?o=3fgjb8m. Не съм много добра в определяне на цветовете, но може би бих го нарекла мастилено синьо. Друго предимство на еднофазните гел лакове (поне за мен) е че имат по-гъста консистенция от трифазните, което обаче в никакъв случай не пречи на нанасянето. Също така са и много по-покривни.
  Безименните лакирах с 1 слой сребърен гел лак Elora E216 http://www.nails.bg/?o=243obgk. Изключително покривен и покри равномерно навсякъде. Нанесох този цвят, тъй като е максимално близък до фолиото, което използвах и така ако не се отпечати навсякъде не си личи. След като го изсуших нанесох слой от специалния гел на First Gel за фолио FINX http://www.nails.bg/?o=25c2knu  и изсуших и него за 2 мин в UV лампата. Отпечатих върху целия ноктит едно от най-красивите холограмни фолиа, които имам, което също е на First Gel - ето това http://www.nails.bg/?o=6igavd0. По принцип FINX се води гел за огледален ефект, но при изчистените фолиа много трябва да се внимава, за да не се набръчкат след това. При холограмните става по-лесно и не си губят ефекта, така както другите едноцветни фолиа. Но за да се получи хубаво и с другите, трябва да се спазва времето за изпичане на продукта и най-вече да не се прекалява с натиска, когато отпечатваме самото фолио. Така го нараняваме и разслояваме и при поставяне на топа изглежда като набръчкано и не е огледално.
  Накрая запечатих с два слоя топ гел лак, за да предпазя максимално фолиото.


На тези видеа може да видите как точно се работи с First Gel FINX Ето още един подобен маникюр.http://olx.bg/individualni-kursove-noktoplastika-s-gel-i-dekoratsiya-i72434976

Няма коментари:

Публикуване на коментар