понеделник, 4 май 2015 г.

Маникюр в черно, бяло и златно   Днес ще ви покажа един и същи маникюр, направен 2 пъти. Единият върху моите ръце и единият върху ръцете на клиентка. Използвани са едни и същи продукти така че да започваме.
Два от цветовете, които ползвах за основа са  от еднофазната серия на Elora (по принцип не изискават базов и топ гел, но аз си слагам). Цветовете са черно El.ora One Step E507  http://nails.bg/?o=1afc9g6 и телесен Elora One Step E503 http://nails.bg/?o=76q30iu. Всъщност 503 използвах на моите ръце, за ръцете на клиентката се спряхме на малкоооо по-прасковения Elora One step E506 http://nails.bg/?o=70gcf1k. Тъй като лаковете са еднофазни и след изпичане не остават лепкав слой, не беше нужно да слагам топ гел лак преди златната отливка. Директно си лакирах с буфер, за да не е лъскаво и с черна гелова боя  фолио на Mosaic http://nails.bg/?o=2n10r9t си нарисувах декорациите. Изсуших я в UV лампа, тъй като наблюденията ми са, че в нея става най-добре. Имам и CCLF лампа, но имам чувството, че като суша  в нея и ми остава по-малко лепкав слой. Същото наблюдение имам и за боята на First Gel. Пак ми се отпечатва, но като че ли в добрата стара 36W  UV лампа става най-добре. Пускам я на 2 мин и не го мисля повече. Използвах златно фолио на First Gel  http://nails.bg/?o=4k3shai.
  За показалеца използвах бял гел лак Elora E238. Тъй като той е трифазен, го запечатих с топ гел лак преди да направя отливката, като махнах лепкавия слой на топа и матирах с буфер. Тъй като фолиото не винаги се отпечатва абсолютно и върху бяла основа е дразнещо да видиш черни точки, затова  използвах новата бяла гелова боя за фолио на Mosaic http://nails.bg/?o=2lhc2of, Която е много подходяща за отливки върху френски и бели основи.
    Дойде и ред на безименния. Него правих по следния начин- смесих златна гелова боя First Gel Shimmerin Gold с гел за фолио First Gel FINX http://nails.bg/?o=25c2knu. Нанесох на нокътя и изсуших в UV лампата за 2 мин.  След това отпечатих холограмно златно фолио  http://nails.bg/?o=56b4vlp, като гледах да не натискам много и да не повтарям, тъй като тогава съвсем се губи шарката след поставяне на топа.
Запечатих всички нокти с по 2 слоя топ гел лак.Това са моите нокти. Тук средния е лакиран с Elora One Step Е503


Няма коментари:

Публикуване на коментар