вторник, 5 май 2015 г.

Неонов микс с гел лакове Elora

   Напоследък не спира да се шуми, за това колко актуални ще са неоновите цветове това лято. За да не остана по-назад и аз реших да се спретна с неони. За капак в маникюра си включих почти всички неонови цветове, които имах. Да се абстрахираме от факта, че не ми остана време много да си оформя ноктите. Срамота е факт, но.... Преди да нанеса гел лаковете ползвах свързващия елемент Elora Primer for UV gel polish и първата база, която ми беше под ръка- тази на CCO.
  Така... а сега да изредя и гел лаковетв, които използвах:
Гел лак Elora E255 Neon Yellow - http://nails.bg/?o=97qo18n
Гел лак Elora E252 Neon Blue -  http://nails.bg/?o=5td2a29
Гел лак Elora E253 Neon Orange -  http://nails.bg/?o=1sgbi31
Гел лак Elora E232 Neon Pink -  http://nails.bg/?o=943jd19
Фосфоресциращ/светещ в тъмното гел лак Elora E51 Neon Green - http://nails.bg/?o=4lkl8fh
Накрая покрих с брокатен гел лак Elora E181  http://nails.bg/?o=663sojr. Той е почти прозрачен с много приятни и гъсти кристални частици и може да се слага върху всякакъв цвят. 
Самото лакиране направих, като лакирах половината нокът с единия цвят, а втората с друг, като леко ги застъпвам, за да няма рязка граница. Даже преди да сложа в лампата с тънка четка ги преливах малко. Покриха ми нормално на 2 слоя. След като сложих и брокатения и запечатих с топ гел лак, дойде ред и на ваденките. Тях запечатих с 1 слой обикновен топ и 1 слой UV топ за обикновени лакове Elora UV Activated  http://nails.bg/?o=80l98qi. Горещо препоръчвам този топ. Дава хубав стъклен блясък, съхне в лампа, но се маха с лакочистител. А тъй като да заепачатиш ваденка с топа на гел лака  рисково, използвам именно този. По-долу ще видите видео, как точно слагам ваденки върху гел лак.

A ето и колко време изкарах с тях. Ако не ме дразнеше формата на ноктите ми, можеха да изкарат и 2 месеца сигурно.Ето и как слагам водни лепенки върху гел лак.


А ето и клипче как свалям гел лаковете Elora. Някои цветове падат доста лесно, но има и по корави. При тях цаката е с груба пила хубаво да пилна топа и после всичко е тип топ.Няма коментари:

Публикуване на коментар