събота, 2 януари 2016 г.

Декорации с акрилни бои Elora

     В този пост ще обърна внимание на акрилните бои Elora. Мога да кажа, че са едни от най-хубавите, които съм пробвала. По нищо не отстъпват на Поликолор. Хич не ме бива с плоската четка, но с тях нещата става много лесно. Който владее тази техника ще остане очарован от боите. Супер покривни са и не е нужно да се напластява, което от друга страна е и показател за трайността на декорацията.  Ще ви покажа няколко мои опита с тези бои, като пак казвам че плоската четка не ми е сила. Всички декорации са рисувани след като съм запечатила цвета с топ гел лак и матирала хубаво с блокче. Елементите с плоска четка са повтаряни по два пъти, не защото не са покрили, а за да поправя грешки (така са ме учили).
 Важно е само да се съхраняват правилна, особено през лятото или ако в помещението е топло. Знаем, че акрилните бои веднъж изсъхнат ли, не могат да се разтворят с вода. Затова, за да не ви изсъхнат в кутийките е хубаво да им добавяте по-съвсем мъничко вода, за да стоят влажни.

  Първия ми опит с тях е една пеперуда, чиито крила са правени с плоска четка Рисувала съм върху гел лак Elora E257 http://www.nails.bg/?o=3p6rfjv - ментово зелено.  Крилата на пеперудата рисувах с акрилна боя Elora Titanium White http://www.nails.bg/?o=4kp2l4g и цикламено Elora Magenta http://www.nails.bg/?o=80em7sk. Черното ми беше на OUMAXI
Втория ми сблъсък с тези бои е под формата на цвете с плоска четка. Гел лака за основа е от серията Elora  Sunny Changing/Променящи се от слънцето . Отново съм използвала акрилните бои Elora Titanium White и Elora Magenta. За листата съм ползвала акрилни бои Elora Green Yellow  http://nails.bg/?o=2b5eoa9 и Elora Brilliant Green  http://nails.bg/?o=37canm5
При третата работа съм използвала акрилни бои Elora Titanium White  http://nails.bg/?o=4kp2l4g и Elora Primary Yellow  http://nails.bg/?o=12d02k8. За листата съм ползвала Elora Sap Green  http://nails.bg/?o=85kjthf и Brilliant Green  http://nails.bg/?o=37canm52 коментара: