понеделник, 16 май 2016 г.

Гел лак Elora One Step E500 и дизайн със First Gel Bubble Pop и слайдери

       На тези нокти направихме поддръжка с гел. Изградени и поддържани са с прозрачен изграждащ гел Elora Dense гъста формула . http://www.nails.bg/?o=4p873ii. Работено е с цялата система Elora, под което имам предвид - праймер Elora Acid, базов гел Elora Base/Bonder и изграждащия гел Elora Dense. Този гел ми дава един вид сигурност и го ползвам при девойки, които рядко задържат нещо и се родих.
   След като изпилих и оформих ноктите, директно нанесох червен гел лак от еднофазната серия на Elora- One step E500. Допада ми консистенцията, и покривноста на тази серия, затова често, когато имам опция между подобни цветове, които имам от трифазна и еднофазна система, се спирам на еднофазна. Въпреки, че не е задължително, запечатих цвета с финиш. Използвах финиша в кутийка на First Gel - Gloss Gel .  Девойката работи в магазин за дрехи и всеки път ноктите са и оцветени и потъмнели от боите. Всички знаем как пускат евтини нови дънки. За моя изненада, когато я срещнах след 25 дни, не бяха мръднали и червеното още си беше червено.
   На безименните нокти нанесох 1 не много тънък слой бяла гелова боя с лепкав слой First Gel Titanium white  и полимеризирах в комбинирана лампа за около 40-50 секунди. Изрязах избрания слайдер, в случая First Gel N172 с червени рози, потопих го за 5 секунди във вода, отделих го от картончето  хубаво го подсуших на салфетка. Когато го изрязвах гледах да ми изглежда малко по-широк от нокътя, предвиждайки извивката му. След като го положих, така че да няма никакви набръчквания и балончета, върнах отново в лампата за всеки случай, за да може хубаво да се фиксира ваденката. След това сложих тънък слой безкиселинен праймер Elora Acid Free, за да избегна олющване на слайдера. Изчаках 30 секунди след праймера и нанесох 1 слой база за гел лак, полимеризирах, запечатих с един слой от First Gel Gloss gel. След това нанесох втори слой Gloss Gel  и преди да го изпека поръсих обилно с ефект First Gel Bubble Pop . Подробно за него може да разберете от клипчето, което ще постна по-долу.


Ето още няколко модела със същия слайдер
Няма коментари:

Публикуване на коментар