четвъртък, 2 юни 2016 г.

Teрмо гел лак Elora E7, Elora Е13 и декорация с ваденки

     Този гел лак го слагах на естествени нокти на една доста бременна дама. Основния цвят е розовия термо гел лак Elora E7 http://www.nails.bg/?o=591p8k4. На топло е искрящо розово, а на студено става по-тъмно розово. Разликата между двата цвята на е фрапираща, но въпреки това клиентките ми доста често се спират на него, тъй като е уникален цвета на топло. На снимка пък съвсем не се вижда разлика, но я има.Не помня в случая на 2 или 3 слоя го нанесох. При някои клиентки ми се получава на два, при други на 3. На безименните и палците сложих термо гел лак Elora E13 http://www.nails.bg/?o=8pk9qrm - на топло искрящо зелено, а на студено по-тъмно зелено. Декорирах с водни лепенки/ваденки с розови цветя. Когато слагам такива ваденки върху гел лак процедирам по следния начин:
1. След като съм лакирала нокъта с желания цвят гел лак, нанасям слой топ или база за гел лак отгоре и не го полимеризирам.
2. Потапям ваденката във вода,  отделям я от картончето и подсушавам ваденката в салфетка.
3. Нанасям я на мократа база или топ и полимеризирам
4. Нанасям още един слой база за гел лак, след това 1 слой топ за гел лак или 2 слоя топ.
Аз предпочитам да работя на принцип база и топ, защото смятам, че базата по-добре прилепва за слайдера.

  След като запечатих с топ и махнах лепкавия слой, доукрасих с гелова боя без лепкав слой First Gel Wedding White http://www.nails.bg/?o=3silefh. Стана доста по-ефектно, леко релефно и не се запечатва с топ гел лак.


Няма коментари:

Публикуване на коментар